Udostępnij społeczności wszystkie lub jakiekolwiek zdjęcia swojego Kawasaki Ninja 400! :wink:
Nie trafił do mojego lokalnego dealera, albo nie zauważyłem, że został sprowadzony do Ameryki Północnej. Zgadzam się z Tobą i Topazem, to bardzo ładny schemat kolorów, nawet czerwony na dole dobrze go akcentuje (czerwień była dodatkiem Motocardu czy została zainstalowana fabrycznie?). :clap:To jeden z moich ulubionych schematów kolorów Kawasaki. Lubię w nim trochę bieli. Uważałem, że 30. rocznica SE Ninja 300 również była zwycięzcą.
![]()
Tak, też to zauważyłem. Myślę, że Kawasaki ogłasza, że przewyższyli klasę największą pojemnością silnika. Niepotrzebne IMO.To zabawne, Kawi ukrywał pojemność silnika ninjette od 2008 roku. Chcieli, żeby motocykl wyglądał jak duży motocykl, więc nigdy nie pisali 250 ani 300 na nadwoziu. Teraz wydają się myśleć, że 400 jest wystarczająco duże, aby zostać zaakceptowane w społeczności motocykli sportowych, więc umieścili to tak duże jak niebo.
Patrząc na obrazy Google, wszystkie inne modele z 2016 roku wydają się mieć czerwień. Śmieszne, jak odrobina czerwieni wydaje się odpowiednia na motocyklu wyścigowym. Właśnie zamówiłem zestaw dźwigni aftermarketowych do mojego motocykla i mogłem wybrać kolory, więc wybrałem czerwone regulatory na tytanowych dźwigniach, aby uzyskać ten sam efekt.... to bardzo ładna kolorystyka, nawet czerwień na dole dobrze ją akcentuje (czy czerwień była dodatkiem Motocard, czy została zainstalowana fabrycznie?).
Wygląda dobrze! Brzmi jak świetna zabawa, zazdroszczę.Temp do 60F w dolinie, więc zabrałem tę małą słodycz na przechadzkę po wzgórzach. Poważne wycieczki przy Mach .13 z zaspami śnieżnymi na poboczach. Yahoo!
Świetne zdjęcie, rzeczywiście! W ten weekend będę testował N400 w tym samym kolorze. Nie mogę się doczekać!Temperatura do 60F w dolinie, więc zabrałem tę małą słodycz na przejażdżkę po wzgórzach. Poważne wycieczki przy Mach .13 z zaspami śnieżnymi na poboczach. Yahoo!
Nadal mam bardzo szybki 14R, jeśli się zanudzę. :smile: W każdym razie, od zeszłego poniedziałku przejechałem 245 mil na 400. Dzisiaj przejechałem 92 mile i odbyłem miłą przejażdżkę po okolicy.Warp 12! Dziękuję za podzielenie się zdjęciami i przemyśleniami na temat nowego motocykla. Wielka niespodzianka: przejście z H2 na N4. Rozumiem to. Motocyklowa wolność i radość mogą pochodzić z małych opakowań...
Nadal mam zarówno 300, jak i 400:Cieszę się, że to duży skok z 300, ponieważ martwiłem się, że 600 byłoby lepszym rozwiązaniem, aby dalej wspomagać moje postępy w jeździe w litrach![]()